Zvejka Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Zdravim, jsem tu novy.O konzoly jsem si toho tu uz ranec precet a o Ps3 mam proste zajem :) jelikoz pc uz na hry moc neni a uz me ani neba sedet na zidli nervovat se s instalacema,balickama dll a ruznejma kravinama.Pocitac mam na jedinou hru a to staci :) jen na LOLko :D .Mam doma velkou telku.Takze bych chtel poradit kde koupil nejlevnejs konzoli slimko jedno jestli ta trosku starsi nebo ta nova s 320gb to je fuk jen chci aby to melo to move starter pack :) kamerka a move ovladac.Mel jsem doma na vyzkouseni (:D) na 14dni xbox360 s kinectem a nesedlo mi to skakat pred telkou a nic nemit v ruce neni zrovna muj salek kafe.A hlavne mi to neprislo tak presne a rychle jak jsem cekal.U ps3 me hlavne zaujala skala her :) LBP2 killzone atd :)....Tak prosim kde nejlepe koupit, abych treba nemel potize kdyztak z reklamaci nebo jinejma vecma :) a taky cena hraje roli :) kazda usetrena koruna se hodi :)....jinak dik vsem co neco odepisou . Žvejka :) edit: A jeste otazka jestli Move zvedne hratelnost konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 A chceš nového? Za chvíli ti pošlu nějaký odkaz.. Jinak move se hodí když se sejde víc lidí, ale určitě to zvedne hratelnost i v tom jednom člověku. Mě osobně to přestalo nějak bavit.. Radši si sednu a hraju na gamepadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Cus Zkus si nekde v obchodu( nejlepe napr. alza,electroworld,game... ) najit PS3 slim se zakladnim balickem MOVE...jinak pokud nestahujes HD filmy,PSN hry,atd... tak ti je 320 gb... mam 320 gb verzi a jedine kdyz se me to odilo bylo pri JB(jb je na ho*no) ale ted tam mam asi 225gb (mam asi 4 PSN hry,GT5 na hdd,savy,pisnicky...)tech 160(nebo kolik je) by ti mohlo stacit...a davej bacha na akce kde prodavaj i PS3 za 4444,- ...treba ne s move...ale ten pak muzes dokoupit kdyz je takhle levnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 doporučuju koupit samotné PS někde v akci a move pak dokoupit tady na foru od někoho(já koupil od mirod7174), jsou tu levní prodejci a jsem velice spokojen :) move je super odragovačka, ale nedá se u toho vydržet celý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.