Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rady kde nejlepe koupit

Zvejka

Recommended Posts

Zdravim, jsem tu novy.O konzoly jsem si toho tu uz ranec precet a o Ps3 mam proste zajem :) jelikoz pc uz na hry moc neni a uz me ani neba sedet na zidli nervovat se s instalacema,balickama dll a ruznejma kravinama.Pocitac mam na jedinou hru a to staci :) jen na LOLko :D .Mam doma velkou telku.Takze bych chtel poradit kde koupil nejlevnejs konzoli slimko jedno jestli ta trosku starsi nebo ta nova s 320gb to je fuk jen chci aby to melo to move starter pack :) kamerka a move ovladac.Mel jsem doma na vyzkouseni (:D) na 14dni xbox360 s kinectem a nesedlo mi to skakat pred telkou a nic nemit v ruce neni zrovna muj salek kafe.A hlavne mi to neprislo tak presne a rychle jak jsem cekal.U ps3 me hlavne zaujala skala her :) LBP2 killzone atd :)....Tak prosim kde nejlepe koupit, abych treba nemel potize kdyztak z reklamaci nebo jinejma vecma :) a taky cena hraje roli :) kazda usetrena koruna se hodi :)....jinak dik vsem co neco odepisou . Žvejka :)

edit: A jeste otazka jestli Move zvedne hratelnost konzole?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus Zkus si nekde v obchodu( nejlepe napr. alza,electroworld,game... ) najit PS3 slim se zakladnim balickem MOVE...jinak pokud nestahujes HD filmy,PSN hry,atd... tak ti je 320 gb... mam 320 gb verzi a jedine kdyz se me to odilo bylo pri JB(jb je na ho*no) ale ted tam mam asi 225gb (mam asi 4 PSN hry,GT5 na hdd,savy,pisnicky...)tech 160(nebo kolik je) by ti mohlo stacit...a davej bacha na akce kde prodavaj i PS3 za 4444,- ...treba ne s move...ale ten pak muzes dokoupit kdyz je takhle levnej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu