Artom Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Zdravím.včera mi nějak přestal spávně pracovat prohližeč, Zobrazuje mi špatně weby (rozházeně a někdy bez grafky a flashu) Mam nainstalovane adobe,java,atd.. Už jsem restartovával a nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 A vyzkoušel jsi i jiný prohlížeč Třeba to nemusí dělat vůbec FF, ale něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 hale, tátovi to takhle blblo když to měl zavirovaný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 No IE funguje v poho...a při obnovení to občas funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 A máš nejnovější verzi? (pokud ne, tak si ji zkus dát, pokud ji máš tak zkus jít na starší). Reinstaluj opět všechny flash playery atd. do mozily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 klikni na tom panelu nahoře pravym a dej hlavní nabídka. Pak dej zobrazení> styl stránky a dej základní styl. pak si zase vypni ten hlavní panel ;) EDIT: jde to i někde v nastavení a nebo určitě i jinak, ale já to robim takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 zdravim, dnes me potkalo to same.. pomohl reinstall + smazani os. dat pri odinstalaci :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Ještě mě napadlo, dělá ti to jenom CF? (protože mě dneska taky jede divně, nějak, když aktualizuji, tak se mi někdy ani nezobrazí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Tak jsem odinstaloval uplne MF a smazal celou slozku.Potom jsem to nainstaloval znovu a jde to.Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím.včera mi nějak přestal spávně pracovat prohližeč, Zobrazuje mi špatně weby (rozházeně a někdy bez grafky a flashu) Mam nainstalovane adobe,java,atd.. Už jsem restartovával a nepomohlo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.