Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

otázka- koupě něčeho

mike97

Recommended Posts

Sice je to trosec OT,ale kdyz si ma vytvorit ten novej ucet,tak kde si ho musi vytvorit? Porotze kdyz jsem chtel kamosovi na mem ps3 vytvorit ucet na PSN tak si mi to pres ps3jku seklo na konecne obrazovce kde to vyrizuje neco,a na pc mi to pise ze stranka je vypla z duvodu udrzby,tak jak to bylo kdysi primo na psku,kdyz nejelo ps store.Tak jak se to da jeste jinak vytvorit,Diky moc za rady;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak on se ten ucet vytvoril pres to psko normalne ale nic se mi neukazalo protoze zamrzl.Uplne prestal pracovat neblikalo nic,nehucelo nic:D az sem to proste restartoval tak to zacalo znova reagovat ale to uz sem se k tomu uctu nevracel a vsiml jsem si toho az vcera vecer ze u toho profilu uz neni sign up to psn ale uz normalne log in a to me zarazilo a hned sem se sel podivat na email a ucet uz je vytvorenej.Parada diky i za ochotu.mejte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu