mike97 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Ahoj, mám takový ♥♥♥♥ dotaz. Když si koupím cokoliv z ps store (hru nebo třeba vietnam na bbc) Tak to jde prakticky u každé věci si to rozdělit na sloty? Nebo jak to vůbec funguje? Dostanu nějaký kod nebo co? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Nedostaneš.... Na účet co máš na PSN můžes zaregistrovat až 5 PS3, to jak se domluvíš s ostatníma je na tobě, kdo zaplatí atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Takže kdyz něco koupím, tak dam lidem své udaje k úctu a oni mi tam vlezou a stáhnou si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 jak si řek, proto si kdo kupuje udělá vetšinou novej účet kam koupý pouze hru kterou kupuje a následně prodává, viděl jsem jen málo koho kdo sdílel hlavní účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Sice je to trosec OT,ale kdyz si ma vytvorit ten novej ucet,tak kde si ho musi vytvorit? Porotze kdyz jsem chtel kamosovi na mem ps3 vytvorit ucet na PSN tak si mi to pres ps3jku seklo na konecne obrazovce kde to vyrizuje neco,a na pc mi to pise ze stranka je vypla z duvodu udrzby,tak jak to bylo kdysi primo na psku,kdyz nejelo ps store.Tak jak se to da jeste jinak vytvorit,Diky moc za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Přes PS3 by to mělo normálně jít, zkus to ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Tak on se ten ucet vytvoril pres to psko normalne ale nic se mi neukazalo protoze zamrzl.Uplne prestal pracovat neblikalo nic,nehucelo nic:D az sem to proste restartoval tak to zacalo znova reagovat ale to uz sem se k tomu uctu nevracel a vsiml jsem si toho az vcera vecer ze u toho profilu uz neni sign up to psn ale uz normalne log in a to me zarazilo a hned sem se sel podivat na email a ucet uz je vytvorenej.Parada diky i za ochotu.mejte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.