Mušák Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Ahoj, z ničeho nic mi přestal fungovat Dualshock 3. Nefungovalo bluetooth spojené, propojil jsem to kabelem a půl hodiny to šlo. Hraju hru a hra napíše ať zapnu ovladač.Mačkal jsem tlačítko HOME a ovladač neblikl, prostě nic. EDIT : když připojím k PC tak bliká a přihlásí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 zkus reset, je zespoda ovladace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Už jsem ho rozdělal a opravil, akorát jsem to špatně složil a místo šipky nahoru to jde do boku.Tak se na to podívam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boraman Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Vzpomínám jak jsem se rozhodl opravit si ovladač k PS2 kvůli zapadlému tlačítku. Po pár pokusech ho opětně složit dohromady skončil nakonec spíš na hromadě a šel jsem si koupit nový. :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Boraman : tak ovladač letěl, koupil jsem si nový za 900Kč a šipky táhnou dolu. Takže je nepoužitelný. Už jsem ho reklamoval a pošlou new. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts