Lovefist_88 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 zdravím, mám v pánu si koupit nějakej slušnej komp za rozumný peníz a chci se zeptat, zda tato sestava http://anacomp.cz/pocitac-neo-fun-amd-phenom-ii-x4-955-be-4gb-ram-750gb-hdd-ati-6790-dvdrw_d29409.html bude stačit na dnešní s full detaily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 no je to podle toho na jakym rozlišení budeš hrát, ale bude to stačit s přehledem, kromě asi tak 2her :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 1280x1024 bohatě stačí, beztak nemám full HD monitor a tohle rozlišení je pro hry taky super. jaké dvě hry konkrétně myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 bude v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 třeba kámoš má šesti jádrovej procesor a 4gb ramek a mafia 2 se mu tam občas hryže a tenhle co chci má jen 4 jádra, tak nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 cože mafii 2 rozjedeš na max. já to hraju na mý sestavě viz. podpis a hraju na 1680x1050 a mafii 2 jedu na max kromě physX (jelikož na ati kartách nejde) EDIT: de o to jakou má ten tvůj kámoš grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 cože mafii 2 rozjedeš na max. já to hraju na mý sestavě viz. podpis a hraju na 1680x1050 a mafii 2 jedu na max kromě physX (jelikož na ati kartách nejde)EDIT: de o to jakou má ten tvůj kámoš grafiku nevím přesně, ale je to GTX, většinou ta hra byla plynulá, ale občas se fakt nechutně zaškubala. jinak mu pak přestala jít úplně. psalo to něco jako aplikace mafia 2 přestala pracovat a už to nikdy nespustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 tak to měl nějakou divnou verzi. já mam origo, takže nevim jestli nějak blbne warez verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 tak to měl nějakou divnou verzi. já mam origo, takže nevim jestli nějak blbne warez verze no měl ji staženou z cz torrent, tak nevim. odtamtud mi zatím vše fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 prostě a jednoduše ted tu řešíme píč***, tadyten komp na dnešní hry stačí a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, mám v pánu si koupit nějakej slušnej komp za rozumný peníz a chci se zeptat, zda tato sestava http://anacomp.cz/pocitac-neo-fun-amd-phenom-ii-x4-955-be-4gb-ram-750gb-hdd-ati-6790-dvdrw_d29409.html bude stačit na dnešní s full detaily?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.