Boraman Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Zdravim, mám dotaz. Mám PS3 zapojenou přes HDMi kabel do AV Receiveru a při hraní některých her mi nejde např. při videjích zvuk (Mafia 2, Uncharted 2). Nebo třeba u Bad Company 2 neslyším zvuky vysílaček a podobně. Receiver je Harman Kardon AVR 255 7.1 Zkoušel jsem už všelijaké nastavení a zapojení a pořád nic, a už jsem z toho trochu na prášky :censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Nemas na tom jen stereo bedny? To je klasika, protoze mluveni je casto jen z centru. Pokud ano, tak bud na zesaku nejakej virtual do sterea, nebo si spravne nastavit vystup audio na PS3 - stereo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boraman Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Repro mám v sestavě 7.1 Optiku jsem nezkoušel, protože jsem chtěl ušetřit kabeláž, které už tak mám moc moc moc. Ale zítra zkusím koupit optiku a propojit to přes ni a uvidíme. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 imho v tom nemuze bejt rozdil. Hraje ti jinak normalne centr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boraman Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Centr i ostatní repro hrají normálně, a i ve videjích jsem poslouchal jestli jde zvuk ze všech a jde. Ale prostě postavy otvírají pusy jak zběsilí a já si můžu zpívat protože nic neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 a zkousels na PS3 nastavit ve vystupu audio pouze stereo? pak to musi alespon mlluvit, sic stereo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boraman Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 To jsem nezkoušel, pak to prubnu. A nedá se nějak nastavit aby z PS3 šel konstantně jeden zvukový signál. Protože když jsem zkoušel všemožné nastavení tak se mi povedlo že jsem slyšel to co normálně ne, ale po opětovném vstupu do hry a následném videu bylo zase vše při starém. Na receiveru vidím co dostává za signál a při videu se vždy signál změní ( teď nevím co přesně to píše ), ale v tom okamžiku je po zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.