mike97 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Ahoj, rád bych koupil přídavky do BBC 2. Kdo bude mít zájem, tak napište sem nebo do pm. Když nás nebude všech pět tak nevadí.. klidně zaplatím já.. kreditku mám. Balíček vietnam 70 kč full 1. mike97 2.jaccomo 3.SxCastell 4.Huhla 5. Onslaught mode: 27 kč full 1. mike97 2.jaccomo 3.SxCastell 4.Huhla 5. specact upgrade bundle 27 kč 1. mike97 2.jaccomo 3.SxCastell 4.huhla 5.alias blaze Dohromady bychom za to dali 124 kč každý. EDIT: SxCastell už koupil onslaught mode a Vietnam.. Takže pište :) EDIT: tak.. abych to aktualizoval. Budeme kupovat zítra specact. Takže doufám, že máte pořád zájem. 9.8.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 ahoj mas pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 ahoj,napsal sem ti PM;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Ahojky mam zajem koupim od tebe vsechny tri balicky napsal sem ti na pm.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Mě si taky napište jdu do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Promiňte, byl jsem 2 týdny na dovči. Jinak 2 první balíčky jsou plné, akorát ten poslední je jeden volný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Máš ještě volnej Spectact? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 tak.. abych to aktualizoval. Budeme kupovat zítra specact. Takže doufám, že máte pořád zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 máš PM ohledne Onslaught mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.