bazi.b Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 ahoj všem, chci si ted koupit nový xboxy a chci se zeptat jestli nevíte kde stahnout dema her? případně jak se vypalujou a na jaky dívka? Hledal jsem na netu ale většinou jsou linky jen na už neexistující dizkuze, Mockrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Dema stahneš, na xbox live ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 ale to si musim koupit ne? a já budu mít jen 4gb hardisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Já ho mám taky, a dema sem tam dal myslím 2-3... jo zaplatíš si 20 kč na měsíc, je to první Xlive. A vypalovat ti to bude k ničemu, když nebudeš mít flash na Xku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 dema se jinak nez pres marketplace stahovat nedaji jedina jina moznost je oficialni xbox magazin a jeho cover cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Já ho mám taky, a dema sem tam dal myslím 2-3... jo zaplatíš si 20 kč na měsíc, je to první Xlive. A vypalovat ti to bude k ničemu, když nebudeš mít flash na Xku ;) Jakych 20kč? To je nesmysl... Leda tak za gold účet a to se stahováním dem, dlc a tak nemá nic společnyho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Asi máš pravdu, platil jsem to za GOLD, ale já dělal všechno po připojení Xka, tak se mi to domotalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Asi máš pravdu, platil jsem to za GOLD, ale já dělal všechno po připojení Xka, tak se mi to domotalo. Ne asi ale určitē, ale každej se plete ;) Jinak za mēsíční gold dáš všude min. 100 Kč (vētšinou více jak 150kč pokad není nējaká akce ;)) To byl spíš 48-hours XLive Trial. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Ne oni dávali slevy za první nákup 20,- a teď platím 150,- za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Aha, tak to byla/je skvēlá akce, kde jsi to kupoval??? Radši Už ale piš do PM, at tu neni stránka celá OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 a když mam svuj hardisk externí nešlo by ty staženy dema nahrat na něj ? abyhc si mohl stahnout jich co nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Jde, ale mě si to z jednoho TB vzalo 16 GB (pouze) a víc si Xko, myslím ani nebere. A navíc pozor, jestli na něm máš data, tak po připojení hadru k Xku a po naformátování na formát, který Xbox využívá (Xko si naformátuje samo na danný formát, jenom to povolíš), tak o data přijdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 a jde teda pak hrat rovnou z toho hardisku nebo flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Jo mě to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Červenec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2011 Chlapi nechci vam do toho kecat, ale pletete se. Dema jdou stahnout ruznych for a staci je vypalit. Neni potreba flash. Pojede to normalne. Jen musis dodrzet adresarovou strukturu na DVD. Dema se daji najit treba tady: http://forum.esoft.in/games/44437-xbox-360-demo-zone.html a pak taky treba na www.xbox360iso.com v sekci dema. Pak uz staci jen vypalit na DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2011 jinak jdema jdou i vypalovat na DVDčka, není na to třeba ani flash. Na různých fórech jsou ke stažení všemožný demoverze i návody, jak je přesně vypálit. Například xbox360iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Taky jsem si to myslel Dlaho, ale pak mi to vytrhl cartman :D No, rovnou se zeptám - je možné za to hrát dema z vypálených DVD dostat ban??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Ne, ban z toho dostat nemuzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gangstamike Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Pokud chceš stáhnout dema tak jich spoustu najdeš třeba zde http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/ Já osobně je pouštím přes 4 GB flashku. Návod jak nakonfigurovat flashku máš tady http://support.microsoft.com/kb/981974 je v tomhle návod i jak nainstalovat nejnovější aktualizaci dashboardu na kterých pojedou dema, lidi kteří tohle nemají nahozený tak se jim při spuštění dema zasekne xbox a naskočí jim černá obrazovka. A tady máš návod pro spuštění dem na xboxu, je k tomu potřeba jeden prográmek, ale vše už najdeš v tomto přehledném návodu na této stránce http://console-forum.net/tema/110067-js-kvypalit-vic-dem-na-1-dvd?highlight=xtaf 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bazi.b
ahoj všem, chci si ted koupit nový xboxy a chci se zeptat jestli nevíte kde stahnout dema her? případně jak se vypalujou a na jaky dívka?
Hledal jsem na netu ale většinou jsou linky jen na už neexistující dizkuze,
Mockrát děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.