codek Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, mám v monitoru zapojený i pc i xbox (HDMI). Většinou mám zapnuté oboje. A když si chci jen "kliknout" na pc a jít zase na xbox, tak při stisknuti tlačitka ktere prepne obraz se xbox restartuje. Nevíte čím to je ? Dříve mi to nedělalo, pak jsem nainstaloval nějaký novější Dashboard a začalo mi to dělat (asi 2 měsíce z5). Neví někdo co s tím ? nedělá vám to taky někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mareksis9 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 tak to taky nechapu ja to tak mam normalně zapojene a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Omni94 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 hele když jsem měl ještě xbox, tak mi to dělalo to samý a je to asi nějaký opatření na šetření elektriky, nic jinýho mě nenapadá a na to jak to vypnout jsem nepřišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Tohle dělá xbox třeba když přepneš z VGA na AV :) Je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 mne to robi tiez, ale inak... zapojenie: XBOX -> HDMI monitor XBOX -> CVBS pc tv karta (zvuk) zapnem pocas PC, moze naskocit obraz na TV kartu, prepnem na HDMI restartuje sa a obraz ide do HDMI, ked to prepnem naspat uz drzi signal a nevypne sa ... je to vec pravdepodobne monitoru (odpoji HDMI - xbox hlada AV - ak najde restartne sa)... ktovie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Kdyby mi to tak dělalo od začátku, tak budiž, ale ono to začalo dělat až časem proto je mi to divné, a kabeláž jsem nijak neměnil. Dříve jsem pařil i chatoval a jen jsem si přepl konzole/pc. Bohužel nastaly krušné časy :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Zdravím, chtěl bych se zeptat, mám v monitoru zapojený i pc i xbox (HDMI).
Většinou mám zapnuté oboje. A když si chci jen "kliknout" na pc a jít zase na xbox, tak při stisknuti tlačitka ktere prepne obraz se xbox restartuje.
Nevíte čím to je ? Dříve mi to nedělalo, pak jsem nainstaloval nějaký novější Dashboard a začalo mi to dělat (asi 2 měsíce z5).
Neví někdo co s tím ? nedělá vám to taky někomu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.