vnav Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Ahoj našel by se někdo, kdo by mi očipoval moji konzoli? (po zvážení to vyjde levněji jak SwapMagic a nepoškozuje se mechanika) Myslím, že to tady na fóru to dělal kdysi Raczek...Dělá to ještě? Díky za odpověď PS:nejlépe pardubický kraj nemám chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 JO Raczek čipoval minulý rok mi dával čip do konzole, teť už jsem našel jen http://console-forum.net/tema/37687-modchip-pro-ps2-ps2-slim-prodej-a-servis-konzoli čipuje to spaceman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Díky, ale ten cenový rozdíl je 800,-Kč což je trochu moc.... Raczeck to dělal myslím za 500,- včetně vyčistění a seřízení....škoda, že už to nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Kupuj si origoš dneska jsou levne že čip zato ani nestoji v dnesi době.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 chip mě bude stát 500,-Kč a 1 hra 200,-Kč z bazaru a originál 499,-Kč.............Takže se podle mě vyplatí ten chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 original cca 80kč na thehut.com a doprava zadara ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 No 90% je ´´SOLD OUT´´ a cena je v librách! Ne v dolarech.... takže žádných 80,-Kč, ale nejméně 300,-Kč za nějaké dobré hry. PS: Taky jsem přemýšlel o možnosti si hry kupovat, ale v porovnání s chipem nebo SwapMagickem je to o dost dražší... A taky jsem si už nakoupil 30 LightScribe DVD, abych ty pálenky měl jako originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.