Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 3.55 ale nečte mechanika

Konysss

Otázka

Čau, mám dotaz. Před nedávnem jsem tady na fóru koupil PS3, která jede na 3.55 ale nejde v ní blue ray. Tak jsem si říkal, že to je stejně jedno, protože hry budu valit z externího / interniho disku a mechanika mi může....No dnes jsem na tom vyzkoušel Prince of Persia Trilogy a v pohodě to jede...Pak jsem zkoušel Little big planet a prostě ať to zkouším z externího disku (FAT 32) a nebo z interního ani za boha to nemůžu rozjet...spouštím to přes Rogero a nebo Multiman..pořád se to "radoby přepne do 1280x720 a pak to zpět hodí na 1920x1080 a jsem zpět v menu....je to tím, že nemám v mechanice / nemůžu mít disk a nebo je problém ve stáhlém souboru??? I když tím, že není disk v mechanice mi příjde nepravděpodobné, že by to bylo, protože když mi konzole přišla byla na interním HDD NHL 11 a taky v poho šlapala....Díky za všechny rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky vlastním takouto ps3 a bohužel bez BD v mechanice si zahraješ jen pár her, LBP se mi taky rozhejbat nepodařilo. Je málo her který choděj bez BD v mechanice. Podařilo se mi rozchodit uncharted a farcry 2. god of war a little big planet (1 i 2) nejdou. Víc jsem zatím nezkoušel, čekám na novej laser.

Odkaz ke komentáři

• 0
Taky vlastním takouto ps3 a bohužel bez BD v mechanice si zahraješ jen pár her, LBP se mi taky rozhejbat nepodařilo. Je málo her který choděj bez BD v mechanice. Podařilo se mi rozchodit uncharted a farcry 2. god of war a little big planet (1 i 2) nejdou. Víc jsem zatím nezkoušel, čekám na novej laser.

Hmm...tak to jsem si fakt pomohl - jsem ocas...Na kolik tě ten nový laser výjde + montáž? A kde jsi ho objednal?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, díky všem, ale problém se mi povedlo vyřešit pomocí vytvoření "shadow copy"...takže u Little big planet můžu potvrdit funkčnost (u jedničky). Teď jsem zkoušel Resistance:fall of man a u toho mám black screen a natvrdo musím vypnout PS3 z elektřiny - ale problém vidím spíš v tom, že hra měla soubor větší jak 4GB a blbě jsem to rozdělil (přes 4G cosi) ale zkusím PS3splitter....Každopádně zatím jsem rozhýbal Prince 3D + Little big planet...Díky za všechny předchozí odpovědi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu