DDZ Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Zdravim, chcem sa opytat.2otazky. 1: Stiahol som na Bratov ucet hru Assasins Creed : Brotherhood. Teraz vsak mam aj ja svoj vlasnty ucet a vlastny xbox. chcel by som tuto hru tiez do svojho xboxu , zahrat si ju. Napadlo ma , ak by som sa prihalsil jeho prihlasovacimi na xlive a opatovne si ju stiahol do noveho Xboxu, mozem ju hrat so svojim profilom? (teda brata by som opat odlogoval z mojho xboxu) 2: je nejakym sposobom mozne preniest saves z jednej konzoly na druhu? teda konkretne z toho Assasina na moju konzolu. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 kamos si stahnul taky hru na sve konzoli, pak kdyz jsem mel ja taky konzoli, prisel jsem k nemu, pametovku s jeho profilem stcil do meho xka, znovu stahnul a pak jsem mel hru i na svem profilu a xku a fungovalo to Save jde prenest, ale jen na stejnem profilu, jinak se to musi delat nejak pres PC myslim pokud chces z jineho profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDZ Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 za prvu cast diky. skusim to a uvidim. dufam ze to pojde:) aj ked si myslim ze to budu mat nejako osetrene. to druhe : " to nejak cez PC" by som rad zistil ako. resp. by mali mat niekde obsiahlejsi help. prinajhorsom by som to dohral na bratovom profile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.