Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jestli že tedka udělam update daschbordu

Fenix1468622475

Recommended Posts

na poslední verzy přehraje mi to na originalní FW mechaniky mužu pak beztrestně chodit na Live bez toho abych se bal banu za předchozí CFW mechaniky ... Když nemam na xku Flag a asi roku a půl sem s tím nebyl online ... Pojedou mi na OFW který se nachází na new dasch hry s budoucí podporou XGD 3 ... Jde mi hlavně o multiplayer v BF 3 ... chci mít origo a pařit tuhle ... Nebo existuje už nějaký game root přes usb flešku jak se o něm tady dříve psalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny originálky i budoucí XGD3 hry ti pojedou. Teda za předpokladu, že tam máš původní mechaniku, že jsi ji neměnil za jinou.

S banem to ale jistý není, je docela možný, že si při updatu Microsoft zkontroluje, co bylo v xboxu za firmware a může tě to časem potkat. Radši bych před updatováním nahodil originální firmware.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu