srato Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Odjiždím na nějaký čas pracovně do USA a jelikož se tam budu (jako obvykle) nudit napadlo mně koupit si tam PS3ku. Je znatelně levnější než tady a stejně jsem na ni měl zálusk. Chtěl bych se ale zeptat zda není nějaké úskalí v provozování US verze PS3 v evropě. BlueRay filmy rozhodně pouštět neplánuju, jde mně pouze o hry a multiplayer. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Není tam region jak u ps2 nebo x-360, takže pokud to máš na hry, tak není co řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srato Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 u x360 by to byl problém? (vím, že jsem v jiném vlákně a tak jo to trochu OT, ale i tak chci dokončit započatou myšlenku) Pořád jsem totiž ve stádiu výběru "kterou konzoli koupit" a tohle by definitivne rozhodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Ano, tam by to problém byl. Část her na Xbox není Region Free atak by sis musel shánět hry v Americe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srato Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Děkuji za odpovědi a popostrčení tím "správným" směrem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Jediny problem bude redukce do zasuvky ( otazka 50,- v kazdem vetsim elektru ) a zminene BD filmy ty by jsi musel mit taky US, u her problem nenastane zadny at uz si kupujes hry z jakehokoliv regionu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 mě se zdá že i většina BR filmů je region free, takže by nebyl problém. Nejsem si jistý ale. Ale zas v USA neseženeš třeba s cz titulky/dabing (což není problém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.