snake33 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Ahoj všem, mám kmeaw-3-55 a multiman 2.2.a chtěl jsem se zeptat jestli s tím můžu být připojený na PSN aniž bych dostal ban? Jak mám spárovat přes bluetooth PS3 a tel.(LG P500)? Nějak se nevidí ani jedno zařízení, asi dělám něco špatně. Existuje na PS3 soft. emulátor pro stažený hry pro ps2? Hrál bych je z HDD... Co ta velikost her? Stahoval jsem pro X360 a hra měla většinou velikost okolo 7 GB a stejná hra pro PS3 má třeba jen 2 GB. To když není na origo disku, tak je nějak ořezaná? Předem děkuji za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem,
mám kmeaw-3-55 a multiman 2.2.a chtěl jsem se zeptat jestli s tím můžu být připojený na PSN aniž bych dostal ban?
Jak mám spárovat přes bluetooth PS3 a tel.(LG P500)? Nějak se nevidí ani jedno zařízení, asi dělám něco špatně.
Existuje na PS3 soft. emulátor pro stažený hry pro ps2? Hrál bych je z HDD...
Co ta velikost her? Stahoval jsem pro X360 a hra měla většinou velikost okolo 7 GB a stejná hra pro PS3 má třeba jen 2 GB.
To když není na origo disku, tak je nějak ořezaná?
Předem děkuji za jakoukoliv pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.