Ninyo Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ahojte. Jsem na navsteve USA a dostal jsem PS3 CECH-2501A, ovsem bez prislusenstvi, tzn. i bez kabelu. Jak znamo, v EU se pouziva jiny typ zasuvky a vyssi napeti. Vetsina zarizeni funguje bez problemu pres redukci, nicmene u teto PS3 bych to potreboval vedet jiste, protoze se jedna o dalsich 7kg do letadla, takze resim, zda se mi vyplati si pripadne priplatit dalsi zavazadlo. Cetl jsem ruzna fora, zda US PS3 bude bez problemu fungovat i v ceske siti, ale odpovedi se ruznily. Nemate, prosim, nekdo primou zkusenost? Bude fungovat nebo ne? Pokud ano, je dle vaseho nazoru lepsi koupit originalni 110V napajeci kabel zde v USA a pak pouzit redukci koncovky, nebo do te PS3 CECH-2501A rovnou strcit cesky napajeci kabel do evropske PS3? Cetl jsem ruzne spektrum odpovedi... ano, bude; ne, nebude, ano, ale bude se prehrivat, atd atd. Nechci slyset dojmy nebo nazory, spise realne zkusenosti, nebo alespon kvalifikovane odhady. Dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 ja myslim ze by to melo jet bez problemu... kamarad je ted v americe a ma EU ps3 a taky tam hraje normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ninyo Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 EU v US pojede, protoze EU ma vzdy dual-voltage adapter (110-240V). U te US jsem si ale nebyl jisty, proto jsem si radeji koupil voltage convertor. Funguje to OK. Zaroven mohu potvrdit, ze US hry bezi na EU PS3 a vice versa (prestoze v Gamestop i oficialni support Sony tvrdi opak) a tez HW (controllers) jsou kompatibilni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.