Wojtee Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Pěkné, pěkné, naportovali nám Another World :) Ke stažení tady: http://www.portabledev.com/pages/ds/jeuxdev.-perso/anotherworld.php (Potřebujete anglickou originálku. Někde se mi to válí stažený z GOG.com, tak to vyzkouším a dám vědět ;)) Za chvíli uvěřim i tý Ultimě. Jo, zpátky do pravěku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Já už to testnul v sobotu a běhá perfektně, jsem zvědav jestli se to dá zvládnout bez návodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
online gamer Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Zdravím. Mohl byste mi někdo pomoct se hrou Another World ? Hraju level, konkrétně HBHK. Na konci je místnost, ve které mě má vytáhnout přítel z místnosti nahoru, ale ten moment vytáhnutí nenastane. Nevíte, co se tam musí udělat, aby ta hra šla dohrát ? Díky moc. OG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.