ranzur Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2011 Dobry den, mam original hru call of duty 3 (2006). Medium je ciste a neposkrabane. Disk jde spustit, nabehne nabidka na singleplayer, zvolim obtiznost hry, bezi uvodni video k chapteru 1, po dobehnuti nabehne nadpis chapteru 1, ale samotna hra uz se nenacte a konzole hlasi, ze disk nelze cist. Bonusovy material a vse ostatni bezi bez zavad. Konzole wii je rok vyroby 2010. Muzete mi prosim nekdo poradit jak spustit (nevim jestli starsi hry jsou kompatabilni s pozdeji vyrobenymi konzolemi atd.) nebo jak si poradit napr. vypalit obraz na nove medium atp.? Dekuji za pripadnou pomoc. Citovat
Hexer Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2011 Zkus hru po erroru vytahnout a znova zasunout... nekdy mi to pomahalo... Citovat
ranzur Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2011 Dekuji za radu, zkusil jsem, bohuzel to zustalo vytuhly s tim ze to stale pozadovalo disk i kdyz jsem ho vlozil nazpet. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.