benassy2 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Caute potřebuju helpnout vlastním hdmi 1.3b 1080p,ted už jsou 1.4..vyplati se kupovat 1.4????Je tam nějaka změna jestly ano pls pošlete mi nějaky odkaz na kvalitni hdmi.Předem díky.):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 1.4 verze umi navic akorad 3D ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 myslim ze ano ,ale jde mi o to ze nejake hdmi sezenes za 300 a nejake za 1200 tak me zajima jestly je mezi tim nejake graficky rozdil?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 myslim ze ano ,ale jde mi o to ze nejake hdmi sezenes za 300 a nejake za 1200 tak me zajima jestly je mezi tim nejake graficky rozdil?:) Já mám kabel za 99 Kč a obraz je perfektní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 takže rozdil neni mezi tim ok?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 takže rozdil neni mezi tim ok?:D Někdo tvrdí že ano - někdo ne . Už tady na to jedna debata byla . Jinak si myslím , že kupovat drahý HDMI kabel jsou vyhozené peníze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Není v tom rozdíl, leda bys chtěl ten kabel táhnout na velkou vzdálenost 10m a víc. Drahý krátký kabely sou jen na oblbnutí lidí a větší profit pro výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ok diky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 I drahé dlouhé kabely jsou na oblbnutí lidí. Technicky vzato jsou všechny kabely stejné, ale kvalitní kabel by měl mít menší útlum vodičů. Bohužel z ceny kabelu se kvalita poznat opravdu nedá. Jak zmínil Freeze na krátkou vzdálenost je to víceméně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benassy2
Caute potřebuju helpnout vlastním hdmi 1.3b 1080p,ted už jsou 1.4..vyplati se kupovat 1.4????Je tam nějaka změna jestly ano pls pošlete mi nějaky odkaz na kvalitni hdmi.Předem díky.):bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.