minimaxcz Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 ahoj lidi neprodate nekdo metal gear solid portable ops? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Já bych ti to prodal (samozřejmě originálku) - kolik si za to představuješ? Je ve výborném stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Hádejte, od čeho je sekce PSP koupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 tak to je fakt pěkný když někdo neumí ani číst že? sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Nechtel jsem zakladat novy tema, chci se jen zeptat na Metal Gear Solid a to jestli je nekdo schopnej mi rict rozdil v Metal Gear Solid: Portable Ops a Portable Ops Plus??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Tady je jedno tema: http://console-forum.net/showthread.php?t=63112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.