Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Update FW S5230 v PC

vrtalos

Otázka

Zdravím je mi jasné že sem to asi nepatří ale nevím kam jinam to dát. Potřebuji se zeptat někoho kdo má již zkušenost s výměnou firmwaru v telefonu samsung s5230-star. Když jsem to podle návodu zkoušel sám pořádně jsem si návod přečetl a důkladně zkontroloval avšak něaka chyba tam byla telefon nešel spustit a musel jsem ho reklamovat... chci si dát jiný FW ale bojím se jestli do toho mám jít znovu nebo ne. Je tu něaký člověk kterému se to stalo nebo aspon ví jak to udělat? díky za každou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Neřekli mi nic. Čekal jsem že mi reklamaci neuznají a budu si to muset dát do servisu. Ale v pohodě to opravili. Napsali mi tam pouze přehrání FW. Strašně rád bych ho změnil jenže se fakt bojím že se to zase posere a že něco dělám špatně :D neporadil by mi stím někdo přes skype? muj skype je vrtalos díky :)

Odkaz ke komentáři

• 0

zkus to podle tohohle návodu a dej vědět...

1. Stáhni si firmware, úplně vypni Samsung PC Studio (přes ikonu v hlavním panelu) 2. Celou staženou složku se soubory firmware si přesuň někam, kde ji snadno najdeš

3. Vytáhni z mobilu SIM kartu, baterii i MicroSD kartu (pokud máš) a vrať zpět POUZE baterii

4. Stisknout a podržet najednou: tlačítko na hlasitost + foťák + tl. zapnutí a nech stisknuté

5. Objeví se černá obrazovka s rámečkem a nápisem "Download", můžeš pustit tlačítka

6. Připojíš mobil přes USB k počítači, počkáš, dokud se nainstalují ovladače pro Windows

7. Zapni program MultiLoader

8. Zaškrtni položky "BRCM2133" nahoře v programu a klikni na "Port Search"

9. Pak zaškrtni položky "Boot Change", "Full Download" a "Master Rom"

10. Klikni na tl. Boot a vyber složku "BOOTFILES", kterou si stáhl / la s firmware

11. Klikni na tlačítko Amss, a vyber soubor s koncovkou ". Bin"

12. Klikni na tlačítko Rsrc1 a vyber ". Rc1" soubor

13. Klikni na tlačítko Rsrc2 a vyber ". RC2" soubor

14. Klikni na tlačítko Factory FS a vyber ". FFS" soubor

15. Tlačítka FOTA, Tune a ETC nech prázdné!

16. Klikni znovu na "Port Search", bude ti hledat připojený mobil, pokud najde zobrazí se něco jako "READY-(S5230)" dole v programu

17. Klikneš na Download a tím se spustí samotné flashování (přeinstalace)

18. Pokud je vše v pořádku, o pár minut s vpravo nahoře objeví ... All files OK!

19. Odpojit telefon, vyber baterii alespoň na 10s, pak vlož SIM kartu, baterii a MicroSD kartu

20. Po zapnutí mobilu naťukaj kód * # 1234 # a ověř si novou verzi firmware (je napsána v druhém řádku)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu