Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX live na flashnutem xboxu 360


kony1468626642

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Aby jsi se nyní připojil na live , tak musíš mít nejnovější DB 13146 a CFW LT 1.9 , což se nyní považuje za nejvíce co můžeš pro bezpečnost udělat . Jen připojením na live nezjistí jestli máš flash - jedině až tehdy pokud budeš hrát nesprávně ošetřené hry v ABGX a nebo hrát před vydáním .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Byl jsem to flashnout cca před 15 dni protože mi tam nejel kinect sport. daval mi tam nejnovějši flash a DASHBOARD se mi aktualizoval nedavno z hry Brink je něco novějšího a pokud nevíte poradil by ste mi jak na to příjdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když jsi aktualizoval DB ze hry BRINK , tak tam máš jen 12625 . Nevím jestli máš nejnovější flash - je divné že rovnou nemáš i nejnovější DB . Měl by jsi se zeptat toho kdo ti to flashoval jaký flash máš . To má každý vědět - je to velmi důležité . Jestli máš jen LT + 1.1 , tak kdyby jsi aktualizoval na 13146 , tak se ti stane toto :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku . Když by jsi ale chtěl jít na live , tak ti to aktualizaci na 13146 nabídne . Jestli máš jen LT + , tak to nedělej - pokud nebudeš chtít chodit na live , tak to zatím není vůbec potřeba .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu