Yuuoim Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Předem bych chtěl rád poděkovat za překlad uživateli Akordeon3 (www.majncraft.cz) Světoznámému hernímu webu IGN se povedlo udělat rozhovor s Markusem "Notch" Perssonem. Rozhovor byl dělaný přes e-mail a obsahuje informace o minulosti a budoucnosti minecraftu a o "Adventure Updatu" 1.8. Celý přeložený rozhovor můžete najít na http://www.majncraft.cz Celý rozhovor jsem si pročetl a dovolil jsem si zde zveřejnit jednu otázku. IGN: Je exkluzivita Minecrafttu pro Xbox jenom dočasná? Je šance, že se Minecraft objeví i na Playstation 3, nebo na Nintendo U ? Notch: Dostal jsem instrukce na tuto otázku neodpovídat. ___ Co myslel Notch jeho odpovědí? Myslíte že až bude Minecraft kompletní, že vyjde přeci na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 mi je to třeba šumák, pokud by měl vyjít, tak na PS Vita, ať můžou zapálení jedinci kutat i po cestě do školy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 no já bych byl rád kdyby to vyšlo protože mi to PC nestíhá :D :D ale beztak si to microshit zase podplatí a bude to mít jen na PC a X.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Kdyby to vyšlo na ps3 nebylo by to na škodu, ale jak říká canava beztak si to microshit podplatí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Doufám že Sonyshit taky něco nabídne a na ps3 vyjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.