filip2142 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Čaute lidi mám takovej problém mám externí hdd 2tb a na něm ve složce PS3/GAMEZ hry ,ale problém je v tom ,že se mi při spuštění multimana hry neukáží a musím je spouštět přes FILE MANAGER v menu multimana vyhledávat je na HDD .Díky všem za případné rady Filip 2142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 koukal ses na nastaveni multimana? ze je ma hledat v gamez a pak se mi stalo ze sem mel zaskrtly v kopirovani zmenit u kopirovanych souboru velikost pisma a pak to taky nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 A to nastavení je přesně kde?díky jelikož jsem totam hledal ,ale nenašel jsem to nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 ja uz cfw nemam ale bylo to neco jako ctverecek,trojuhelnicek mozna select a tam mas search on external hdd in a slozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Ok vyzkouším a napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Vyřešeno G/GAMEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.