Ladronka Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ahoj mám v plánu si koupit Xbox 360, ale chci na něm hrát "pálený" hry - mám k tomu dvě otázky: :roll::) -dají se po flash/i xboxu hrát online hry? nebo jenom ty hry, které mám originální? -jaký typ xboxu si mám koupit, aby se dal flash/nout - jdou všechny nebo jen některé? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 1) ano, po flashi jdou hrát hry online, jen se musí v abgx opatchovat 2) jednoznačně phat (slim má zatím jen jednu flashnutelnou romku, takže je malá pravděbodobnost, že trefíš zrovna na ní) a nejlepší volba je asi Jasper (nepřehřívá se) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 1) ano, po flashi jdou hrát hry online, jen se musí v abgx opatchovat2) jednoznačně phat (slim má zatím jen jednu flashnutelnou romku, takže je malá pravděbodobnost, že trefíš zrovna na ní) a nejlepší volba je asi Jasper (nepřehřívá se) ;) Sice muže hrat online ale jesli dostane ban tak ma smulu =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 už dlouho nebyla banovací vlna a navíc, když bude v abgx patchovat na SSv.2, tak by banána dostat neměl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ladronka
Ahoj mám v plánu si koupit Xbox 360, ale chci na něm hrát "pálený" hry - mám k tomu dvě otázky: :roll::)
-dají se po flash/i xboxu hrát online hry? nebo jenom ty hry, které mám originální?
-jaký typ xboxu si mám koupit, aby se dal flash/nout - jdou všechny nebo jen některé?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.