Ladronka Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Kam zmizelo téma Download- Hry ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Z download sekcí nešla vládě daň, tak ji Kalousek zablokoval. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 mluv normal please. ale jinak co jsem slišel tak ji pozastavily kvuli spamu že to pročistí atd ale uz asik pul roku nic... podle me se na to vykaslaly... Z download sekcí nešla vládě daň, tak ji Kalousek zablokoval. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FlamE Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Mě by teda taky dost zajímalo jak to s tou sekcí bude, ale podle mě se na to vybodli když už to takovou dobu je pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ladronka
Kam zmizelo téma Download- Hry ?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.