Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 s KMAEW + MultiMan

krajoooo

Otázka

Zdravím,

som v oblasti ps3 úplný nováčik.

Mám PS3 slim, dal som si tam CFW kmaew a Multimana (tuším verzia 2.0).

Z netu som si stiahol Gran Turismo 5, lenže neviem ako to spojazdniť.

Mám ext. hdd (ntfs) nemám hru na Blue-ray disku. Hru som dal do X:/GAMES len neviem ako to nakopírovať na int. hdd ps3?

Poradí mi prosím niekto ako to mám spraviť?

Ďakujem veľmi pekne za ochotu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravím, tak som si tam dal GT5, najprv mi to nešlo tak som hľadal nejaké eboot a SFO súbory, prepísal som to, spustil dačo mi posťahovalo ale keď to chcem zase spustiť tak mi pýta,aby som si nainštaloval update na 3.60 čo mám robiť? Poraďte prosím, už som zúfalý

Odkaz ke komentáři

• 0
to bude tim ze urcite nemas NTFS a hra ma vetsi soubory jak 4gb s exterakem ti neporadim ale s internim jo tzn nakopiruj si to tam pres FTP

// muzes mi rict od kdy PS3 cte FAT32?!

PS3 čte souborový formát FAT32 od té doby co byla vydána, nejdříve si dej tu práci si zjistit veškeré informace než se pustíš do rozdávání rozumů. Děláš ze sebe akorát tak troglodyta.

Odkaz ke komentáři

• 0

môže mi prosím niekto pomôcť ako spojazdniť tú hru (verzia 1.0)? Mám to nakopírované v multimanovi a čo ďalej? Treba tam zmeniť eboot a sfo súbor- ak hej tak za aký?Mám dať fix permissions? Čo mám robiť, som zúfalý...

Ďakujem veľmi pekne za ochotu

Odkaz ke komentáři

• 0

No tak ja som to rozchodil,ale po druhy krat keď to spustím tak mi to vždy a sa to ani nenabootuje.

Nevedel by mi poradiť niekto ako to krok za krokom rozchodiť? mám túto verziu Gran.Turismo.5.READ.NFO.EUR.JB.PS3-ATAX [05.01.11] a kmaew 3.55

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu