krajoooo Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Zdravím, som v oblasti ps3 úplný nováčik. Mám PS3 slim, dal som si tam CFW kmaew a Multimana (tuším verzia 2.0). Z netu som si stiahol Gran Turismo 5, lenže neviem ako to spojazdniť. Mám ext. hdd (ntfs) nemám hru na Blue-ray disku. Hru som dal do X:/GAMES len neviem ako to nakopírovať na int. hdd ps3? Poradí mi prosím niekto ako to mám spraviť? Ďakujem veľmi pekne za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Ext HDD musi byt NTFS format a v muiltimanu je funkce kopirovani pod nejakym tlacitkem snad Ctverec (CFW uz tak mesic nemam tak nevim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 lenže mne ten hdd nezobrazí, teda vo filemanager ho nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 externí hdd musí být v fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 to bude tim ze urcite nemas NTFS a hra ma vetsi soubory jak 4gb s exterakem ti neporadim ale s internim jo tzn nakopiruj si to tam pres FTP // muzes mi rict od kdy PS3 cte FAT32?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 no skúšam to cez FTP,ale neviem prečo mi to nejde, IP adresa by mala byť správna...môže tam byť nejaký problém v nastaveniach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 takže za 1 hdd musí bejt FAT32 (panthere radši mlč) sice funguje i NTFS ale to je jen testovací a nejdou z toho hrát hry za 2 hra má 4gb soubory který na fat32 nenarveš a za 3 jedina možnost jak to tam dostat je teda FTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 no tak hru som tam cez ftp dostal,akurát,že keď ju spustím tak ma vyhodí z multimana naspäť do základného menu ps, ako sa to dá opraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Zdravím, tak som si tam dal GT5, najprv mi to nešlo tak som hľadal nejaké eboot a SFO súbory, prepísal som to, spustil dačo mi posťahovalo ale keď to chcem zase spustiť tak mi pýta,aby som si nainštaloval update na 3.60 čo mám robiť? Poraďte prosím, už som zúfalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 to bude tim ze urcite nemas NTFS a hra ma vetsi soubory jak 4gb s exterakem ti neporadim ale s internim jo tzn nakopiruj si to tam pres FTP// muzes mi rict od kdy PS3 cte FAT32?! PS3 čte souborový formát FAT32 od té doby co byla vydána, nejdříve si dej tu práci si zjistit veškeré informace než se pustíš do rozdávání rozumů. Děláš ze sebe akorát tak troglodyta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 môže mi prosím niekto pomôcť ako spojazdniť tú hru (verzia 1.0)? Mám to nakopírované v multimanovi a čo ďalej? Treba tam zmeniť eboot a sfo súbor- ak hej tak za aký?Mám dať fix permissions? Čo mám robiť, som zúfalý... Ďakujem veľmi pekne za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Pokud máš CFW tak gran turismo 5 by melo jit normalne bez uprav spustit. Teda mě jde bez problému jen na FW3.41 se upravovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Aha a ako to mám upraviť na 3.41, som nováčik a vážne netuším. Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Máš CFW kmeaw 3.55 takže neupravuj nic... Pro 3.41 musiš sehnat EBOOT upravenej na 3.41 a přepsat ten co je ve hře normálne, pak otevřeš PARAM.sfo a ten přepíšeš z 3.50 na 3.41. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufasa Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Hlavně si dej pozor at´tam nedáš update nějakej vyšší.než 3.55.To už bys asi hrál jenom origošky.Mně se to povedlo hodit na 3.56 a jsem v prdeli jak Batá s dřevákama.Moje blbost:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 No tak ja som to rozchodil,ale po druhy krat keď to spustím tak mi to vždy a sa to ani nenabootuje. Nevedel by mi poradiť niekto ako to krok za krokom rozchodiť? mám túto verziu Gran.Turismo.5.READ.NFO.EUR.JB.PS3-ATAX [05.01.11] a kmaew 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 a ešte mi to vyhadzuje error 80010009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 zkus jinej manager třeba Gaia, kámošovi to taky nešlo s Gaia managerem no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krajoooo Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 s gaia to iste :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufasa Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Zkus stáhnout jinou verzi hry?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krajoooo
Zdravím,
som v oblasti ps3 úplný nováčik.
Mám PS3 slim, dal som si tam CFW kmaew a Multimana (tuším verzia 2.0).
Z netu som si stiahol Gran Turismo 5, lenže neviem ako to spojazdniť.
Mám ext. hdd (ntfs) nemám hru na Blue-ray disku. Hru som dal do X:/GAMES len neviem ako to nakopírovať na int. hdd ps3?
Poradí mi prosím niekto ako to mám spraviť?
Ďakujem veľmi pekne za ochotu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.