Rendys Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Zdravim .. mam takovej problém .. Prostě se mi sekaj videa ... Na Youtube se mi sekaj .. ve Windows Playeru taky .. ve VLC Media Playeru taky .. Treba kdyz to dam do Adobe After Effects tak tam taky ... Ale treba filmy se mi nesekaj ... Jinak nevim čim to je .. hraju teď ty nejnovější hry na full HD .. mam grafárnu Radeon 6870HD ... procesor Intel Core i5 2500k 3,2Ghz ... volný místo mam cca 1 tera tak já fakt nevim :X Zkoušel jsem videa pouštet v wma i avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Když nemam puštené video tak využití procesoru - 2% a jak video pustim tak 40% využití procesoru :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 nedávno se mi toto stalo také, ale pak jsem resetl pc a bylo to v pohodě. nemáš něco taktovaného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 nainstalovat kodeky ;) aktualizovat ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Jo to je možný ... kupoval sjem teď nové PC tak jsem ještě moc neměl čas na aktualizace :) Jakej je vůbec ovladač pro video ? Naskakuje mi tu nákej Adobe Reader aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 adobe reader je na PDF, kodeky najdeš na googlu je jich spousta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Codec pack all in one mám já a jede mi vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Já mám K Lite Mega Codec Pack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendys Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Takže jsem zjistil , že problém je jen u pár videí .. které jsem blbě natočil přes Fraps :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.