KOSScz Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Tu mužete psát co všechno jste si koupili do psp. Nemislím tim hry filmy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Koupil jsem si do něj procesor i7, grafiku HD6990, přikoupil 8 GB RAM a konečně pařim GTA IV na full, yeah!! :psp: E:// Vím, že není řeč o PC... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Já jen 4GB paměťovku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 xD razer. psal jsem psp ne pc.. ty **** Koupil jsem si do něj procesor i7, grafiku HD6990, přikoupil 8 GB RAM a konečně pařim GTA IV na full, yeah!! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo2829 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ja som kupil 2x4GB a 1x8GB pametovku a kable k pripojeniu na tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 16 GB Karta,pouzdro Tekken,poutko na ruku a brzo i nová čepička analogu a nová barva krytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.