benassy2 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Máte někdo stímto chladičem skušenosti? vypada to zajimavě :) http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 je k hovnu nesundá ti ani 1°C toto by mohlo být efektivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Takže je dobrej :Dto sem si myslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 je k hovnu nesundá ti ani 1°Ctoto by mohlo být efektivní ano tohle ti sutečně pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Hele mám ho a sám nevim :D Možná že to něco malinko sundá, ale je poměrně dost slyšet foukání....A hezky zeleně svítí, ikdyž večer to může být rušivý :D Za 200 to ale není nic hroznýho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 me jde hlavne aby to svitilo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Jo tak ten účel to splňuje skvěle, na to jak je ten chladič malej tak svítí celkem dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 ja ho mam, podla mna reci typu nesunda to ani o 1'C su trosku mimo ... je to citit ked hram s nim alebo bez neho (zial aj pocut) nevravim ze to mam premerane, ale subjektivne ked polozim ruku na bok konzoly tak to citim review: http://www.ocmodshop.com/evercool-tg-xb1-xfan-360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Ted sem i to obědnal mam jaspera jsem zvědav co to urobí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 mne zamrzali hry (napr. prototype apod), kupil som chladenie a je pokoj - uz zamrznu naozaj len sem tam .. xko nemalo nikdy rrod ma velku nevyhodu - napajanie z USB a pokial je Xko v elektrine tak ide nonstop, su dve riesenia: - vypinat xbox z elektriky (ale musi byt online kvoli synch casu) - mat kratku usb predlzovacku napr. do predneho portu a odpajat to z tej predlzovacky (tak to robim ja) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 - mat kratku usb predlzovacku napr. do predneho portu a odpajat to z tej predlzovacky (tak to robim ja) Díky za radu tež se mi to někdy stava že mi zamrzavaji hry....udělam to stejne co dělaš ty díky za TIP.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benassy2
Máte někdo stímto chladičem skušenosti? vypada to zajimavě :)
http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.