Ca3SaR... Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Jak je to s bany ? :) (jaka je sance kdyz budu hrat online asi 2 hodky :D vim ze je to pic*****.... ale pls, jsem zvedavy ;)) a jak se dozvim ze mam flag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 pocul som ze sa nejake dnes rozdavali s novym updatom za spoofnute mechaniky, ale ci je to pravda neviem ... flag moj podpis (XVal) nezabudni ze online vyzaduje najnovsi dashboard, a ten predtym reflashol mechaniku na stock ;) tento este sa nevie co robi, zatial som pocul ze sa zmeni tabulka ap25 hier (nutne pockat na nove updaty v abgx) a nieco ze 0225/9504 mechanike sa uzamkne chip a asi nejde vycitat ... stale je to len JPP, uvidi sa o par dni (na tvojom mieste by som pockal minimalne tyzden ako to cele dopadne) v kratkosti: - nehrat hry pred vydanim - vzdy opatchovane cez abgx - mat prehlad ohladne dashboardov a zmien ap25 (nutnost prepatchovat/prepalit niektore herne tituly) - mat najnovsi flash (niekedy sa nan dlho caka) - nepouzivat (alebo velmi opatrne) modifikacie gamesave/gpd (cheaty na CoD apod.) = bezpecne hranie online (s rizikom je to vzdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ca3SaR... Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Nekde jsem cekl ze je bezpecnejsi kdyz si na Live zadam zemi napr USA misto CR je na tom neco pravdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 NE nema to na to vliv.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ca3SaR...
Jak je to s bany ? :) (jaka je sance kdyz budu hrat online asi 2 hodky :D vim ze je to pic*****.... ale pls, jsem zvedavy ;)) a jak se dozvim ze mam flag ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.