Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MHU speed přestal fungovat


radarek007

Otázka

Čau borci, potřeboval bych poradit. Mám PSP 3001 SW 5,03 fungoval na něm normálně MHU speed, ale pak přestal fungovat a při spuštění zamrzne v zeleném probliknutí a musí se vyndat baterka. Nejde ani přehrát soft protože to spustí bílou obrazovku PSP a zamrzne taky. Taky jsem zjistil že nejde UMD mechanika, jestli to nemá souvislost. Díky za rady :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Heh to vypada na peknou paseku :D Takze kdyz si stahnes 6.20 ofika fw a spustit ho tak ti to nepujde ? Stou UMD mechanikou to nema nic spolecneho. Vypada to jak nejaka chyba na desce ale vyzkousej zformatovat Memory card pak tam nahod 6.20 a prehraj a pak si to flashnes na permanent .Jestli to pujde tak napis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A zkousel si zformatovat tu kartu ? a nebo jinou kartu ? muze to bejt kartou. A kdyz jezdis normalne v menu tak to nezamrza ? jen pri spusteni neceho ? To je docela blba situace na 300* nejde pandora takze nemuzes ani pres ni. No vyzkousej to stou kartou .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to vypada ze je v **** zakladni deska a stim toho moc nenadelas. . Ja se taky parkrat setkal z necim podobnym ale psp zamrzalo furt i kdyz si nic nezapl a bylo to samozrejme zakladovka.Ale pockal bych treba prijde nekdo moudrejsi kdo ti lepe poradi .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Myslím, že to se mi stalo taky.... Musel sem přeformátovat komplet kartu (třeba v pc udělej když nejde v psp) před tím se ale podívej jak tady píše trotlos, jestli nemáš podtaktovaný psp... ale nepíšeš, že se ti seká v menu, takže by podtaktovaný být nemělo... Něak resetni psp, nevím, ale když není na kartě MHU a psp je po tvrdým vypnutí tak by v paměti nemělo nic zůstat, takže by mělo jít normálně nahodit... A pak si tam hoď 6.20PRO-B8... GL přeju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu