shadou Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Analog je kaput a hledám radu nebo pomoc. Jak ho mám vyměnit za jiný? jde o model 2004 slim nebo je poblíž Kolína šikula na opravu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Ahoj jeste bych k tomu napsal jestli je uplne kaput celej analog nebo se ti jen ulomila packa(coz by sis sem asi nepsal protoze to vymeni i uplnej trouba :D ), nebo nekam zahyba a takhle :P Btw koupit novej a dat ho tam neni nic hrozne tezkyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadou Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 zasekává se ,nejde nahoru. Novej mám koupenej,ale nechci něco ulámat. Kdysi jsem tady snad zahlédl post ,jak se to dělá .Ale nemohl jsem ho znovu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidmr Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 mě analog uhýbal... koupil jsem si nevej a zvládl jsem to vyměnit sám :-).. ted čekám až mi dorazí novej displej a už se těšim až si po 3 měsících konečně zahraju :D tady máš návod :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadou Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 díky, povedlo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.