Martox Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Ahoj S kámošem chcem natočit video ze hry a zároveň bysme do toho kecaly, ale jelikož mám Win XP a Fraps, Takže když natáčím tak jde slyšet jen mě a né jeho..Praďte prosím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Jako video s komentářem? to můžeš třeba nahrát ještě kámoše a pak to překrýt tím zvukem třeba ve windows movie makeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Vem fraps z nej natoč něco ze hry pak si vem treba WMM nebo Sony vegas (ten je lepsi) natoč kámoše potom pust movie maker nebo vegas 1 řádek bude obraz a 2 řádek bude zvuk (smaž zvuk hry a nahraď ho kámošem... (pak bude líp rozumět) (kámoše nahrej zvlášť mikrákem) (Ty máš takovou mašinu a máš XP?!!! LoL! LoL! vubec nevyužíváš ten potenciál rači nahoď W7) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Díky moc.. J už mě ti XPčka s*rou, chystám se koupit win 7, ale hned to nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 ve frapsu máš v nastavení nahráváni i externího mikrofonu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Díky moc.. J už mě ti XPčka s*rou, chystám se koupit win 7, ale hned to nebude :D nebo počkej na osmičky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 ve frapsu máš v nastavení nahráváni i externího mikrofonu ;) Kde to tam přesně je, nemůžu to najít .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 já mam fraps 3.2.9 (plnou), ale je to i v novějších fraps>movies> a v pravo uprostřed máš "record external input" (tak to zaškrtneš a vybereš si mikrofon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Je to divný, ale já to tam nemám :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 a jakou máš verzi frapse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Jako ty (3.2.9) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 takhle to tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Nemám to tam :?.. To bude asi tim, že máš Win7 a já XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 nevím možná, ještě zkus novější verzi. a taky to musí být plná verze u trialový to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Pokud chceš nahrávat video či něco podobného ze hry, tak ti doporučuju stáhnout si program nevím přesně název, ale když projedeš nějaký Moviemakerský forumy tak tam to určitě najdeš, dělá to dle nastavení třeba 30 snímků za vteřinu (FPS), jako fraps, ty snímky jsou ale kvalitnější a pak je spojíš právě také v tom programu a pak už jenom stříháš a edituješ. Zvuk si můžeš nahrát pomocí Frapsu nebo pomocí obyčejného Windowsáckého Záznamu zvuku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 WeGame ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 nevím možná, ještě zkus novější verzi. a taky to musí být plná verze u trialový to neni Mám plnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 tak zkus novější verti. ted sem si nainstaloval verzi 3.4.5 plnou a je tam ještě víc možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.