Melichar1111 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Zdravím. Mám dotaz Existuje nějaká hra kde se dá jezdit pomalu. Něco jako autoškola. Nebo jestli existuje přímo nějaká hra co se zaobírá autoškolou. Mám volant a rád bych si chtěl zahrát něco takového. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 A co třeba nějaký autobusový nebo kamionový simulátor? EDIT: Třeba driving simulator 2009 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Kašli na pomalou jízdu, stahni Richard Burns Rally. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Já právě už mám odježděné takové ty rychlejší hry jako např: Need for speed, Toca race driving atd. A teď se chystám na autoškolu a tak bych chtěl nějaké pomalejší hry. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Už ses koukal na ten DS2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Ano koukal. Vypadá zajímavě. I když grafika nic moc. Ale vyzkouším. A jiné hry tě nenapadají. Nechci nic kde řídíš traktor nebo vlak nebo autobus. :D Ale jenom automobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 No ona ta grafiku u všech tědlech auto/vlako/buso/trakto simů je špatná protože na to nikdo nemá peníze a důvod je jasný-nikdo ty hry nechce takže u nich nemůžeš čekat nějakou super grafiku. U žádný... jiný hry krom této serie které sou specializované právě na řízení auta a dodržování předpisů snad ani nejsou. Taky bych si je rád zahrál a tak sem hledal skoro všude a nic sem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Ok. Ale stejně děkuji za pomoc. Alespoň ten Driving simulator vyzkouším. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Test Drive Unlimited 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endless. Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 zkus Live for Speed - simulator jezdeni, jsou tam auta od "Trabanta" po GTR verze automobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyndak Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 zdravím všechny potřebuju poradit mám Grafiku : ATI Radeon 9250 (RV280) (256 MB) naistaloval jsem hru DRIVING SIMULATOR 2009 ale asi to ta grafika nezvládá ukazuje se mi bílé auto a textury jsou totálně špatné spřeházené atd i v nastavení sem se to snažil spravit ale asi kté grafice něco chybí nebo já nevím chtěl jsme se zeptat jestli to někdo zvás neví proč mi to nechce jet tak jak to má jet jinak HW požadavky splnuji díky moc všem můžete napsat i na maila Lukyndak@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 rfactor,raceon,irace a možná ještě test drive bych doporučil jako autoškolu teda pokud máš volant s pedálama i spojkou a šaltrpákou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 na takoví to blbnuti je dobry live for speed muzes si tam vone jezdit po trati a vydelavat na auta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.