Pistacie Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tákže podle officialních informaci nas ceka nova hra na PSP Namco Bandai si uz zaregistrovalo znacku Ultimate Ninja Impact zatim je znamo ze dej bude zasazen od utoku Peina na konohu do a to POZOR ctvrte války shinobi takze aktualní dění mangy. Na Naruto wikii byli ukazany zatim ohlasene hratelne postavy: Naruto Uzumaki (Also playable in Sage Mode form and in a four-tailed form) Sasuke Uchiha (Curse Mark Stage 2, Susanoo; also playable with Black Hebi outfit and White outfit) Kakashi Hatake Sakura Haruno Shikamaru Nara Rock Lee Hinata Hyūga Killer B (Version 1; Version 2) Suigetsu Hōzuki Danzō Shimura Mei Terumī A Ōnoki Gaara Jiraiya (Sage Mode) Orochimaru Pain Konan Kisame Hoshigaki (Kisame and Samehada fused) Itachi Uchiha Sasori Hidan Kakuzu (Earth Grudge Fear) Deidara (C2 Dragon) Might Guy Madara Uchiha Gamabunta oficiální stránka http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_impact/ jedno video ohledně hry http://www.youtube.com/watch?v=dmQHl51CXCw a další video i s linkem na demo verzi Zdroj: konoha.cz naruto.wikia.com Tak co myslíte? Já doufám že tam budou i bitky ve styl tekken a né jen chození jak v Naruto Akatsuki rising, ale kdyby to mělo tak být tak neznámená že to bude blbá hra že jo :) já jen doufám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 demo ma 800 mb xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak demo jsem skoušel a přijde mi to úplně jiný než ostatní Naruto jaký jsem hrál. Ale bylo to celkem dobrý :) ale na Naruto shippuuden ultimate ninja heroes 3 to nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak demo si stahnu no ale myslim ze to bude o5 brecka jako vetsina Narutu na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Já bych strašně rád viděl Naruto: Rising of a Ninja na PSV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Hmmm....to vypadá zajímavě. Hrál jsem na PSP Naruta ale moc mě nezaujal protože to byla obyčejná mlátička (to moc nemusím) ale tohle vypadá že by mě to mohlo bavit.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Ahoj nevíte někdo jestli nějakej díl naruta na psp podle seriálu od 1. serie shippudenu nebo i toho normálního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Není, ale bude teď tenhle Impact. Je to od začátku Shippuudenu až po 4. válku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Tak sem si stáhnul legends akatsuki rising nevíte jak si můžu vylepšit např. rasengan nebo stínový jutsu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.