Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde obraz ani zvuk přes klasické ´´JACKY´´

prenosil.jirka

Otázka

Ahoj všem.

Asi rok jsem měl k televizi PS3 napojené přes HDMI. Vím, že jsem si tam tenkrát ´´hrál´´ v nastavení a překliknul snad, aby se PS3 spouštěl právě jen přes kabel HDMI! ( možná, jestli tam vůbec něco takového je). No a teď už plazmu nemám a chci ho napojit přes originální kabely s ´´jackem´´ (Nevím, jak se to přesně jmenuje, prostě ten kabel na audio a video...! :-) . No ale to už samozřejmě nejde...! PS3 běží, ale obraz ani zvuk ne!! Poradí někdo, kde by se to v tom nastavení dalo změnit? To už si samozřejmě nepamatuju...! PS3 si u kamaráda připojím přes HDMi a tam bych si to právě chtěl změnit zpět! A nechce si mi vracet celou konzoli do ´´továrního nastavení´´! Doufám, že je to srozumitelný! .-) Díky všem za pomoc. Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Při zapínání podrž tlačítko na konzoli 6sec po pípnutí pusť, resetuješ tím výstup na multi AV nebo jak ty říkáš JACK i když je to konektor CINCH :lol:

Jinak manuál http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/videooutput.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu