pitrissss Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Zdravím, mám dotaz, když zakoupím xbox v USA, a zapojím si jej tady u nás v ČR do televize, pojede mi to? Nemyslím hry, to je mi jasné že pojedou z USA ale obecně xbox. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest MrFlash Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 jasný že pojede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak jasny to uplne neni, pojede ti to v pripade ze mas LCD,LED,Plazmovou tv, u CRT pouze v pripade ze podporuje 60Hz. Navic si budes muset sehnat redukci do zasuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitrissss Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Díky za odpovědi, redukci vyřeším tak že koupím přímo šňůru na adaptér, a připojil bych si to teda buď na televizi, nebo na monitor od počítače. Někde jsem na internetu našel že to jde přes redukci na VGA na DVI. Vím že na mi na CRT televizi jel playstation 3, tzn že by mohl aji XBOX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Díky za odpovědi,redukci vyřeším tak že koupím přímo šňůru na adaptér, a připojil bych si to teda buď na televizi, nebo na monitor od počítače. Někde jsem na internetu našel že to jde přes redukci na VGA na DVI. Vím že na mi na CRT televizi jel playstation 3, tzn že by mohl aji XBOX? Všichni ale zapomínáte na to že to bude xbox na hry NTSC - takže budeš muset kupovat hry jen NTSC a nebo pokud budeš mít flash tak stahovat NTSC a nebo REGION FREE . PAL hry ti na xboxu z USA spustit nepůjdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitrissss Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Všichni ale zapomínáte na to že to bude xbox na hry NTSC - takže budeš muset kupovat hry jen NTSC a nebo pokud budeš mít flash tak stahovat NTSC a nebo REGION FREE . PAL hry ti na xboxu z USA spustit nepůjdou . Je mi to jasné, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pitrissss
Zdravím,
mám dotaz, když zakoupím xbox v USA, a zapojím si jej tady u nás v ČR do televize, pojede mi to? Nemyslím hry, to je mi jasné že pojedou z USA ale obecně xbox.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.