kovi8882 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Zdravím všechny Xboxáky :) mám bohužel jeden problém .. Nedávno jsem si koupil AC BrotherHood ,a ktomu Splinter Cell Convition ... Od her jsem dostal body k uplatnění Uplay , ale když se chci na uplay dostat vyskočí mi tohle okno viz obrázek. Žádám každého kdo rozumí anglicky o pomoc.. Budu moc vděčnej když mi někdo poradí co stím dělat. Děkuji s pozdravem Kovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Elypsa Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Tak co se prekladu tyce, rika ti to ze vstupujes(pripojujes) se do uplay a ze nějaky obsah tam nemusi byt pristupny pro kazdeho. Urcite to neni zadna chybova hlaska. Zkousel si pockat chvili? Vypada to jen ze se to pripojuje a nejspis to chvili trva.. Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Celdon Shooper Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Google mlčí. Nesouvisí to třeba s regionem? Je Uplay v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovi8882 Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ježiš moc děkuju za radu.. :) Opravdu jsem osel , už nějakou dobu mě mrzí že se nedostanu na Uplay, a ve skutečnosti jsem měl chvilinku počkat .. Noo nic .. Takže moc díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kovi8882
Zdravím všechny Xboxáky :) mám bohužel jeden problém ..
Nedávno jsem si koupil AC BrotherHood ,a ktomu Splinter Cell Convition ...
Od her jsem dostal body k uplatnění Uplay , ale když se chci na uplay dostat vyskočí mi tohle okno viz obrázek.
Žádám každého kdo rozumí anglicky o pomoc.. Budu moc vděčnej když mi někdo poradí co stím dělat.
Děkuji s pozdravem Kovi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.