vedry06 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ahoj mám dotaz kdyz vyjizdim z jakekoliv hry a dam znameni PS BUTTON 3 a Quit game tak se mi zhasne obrazovka a zacnou problikavat jen hvezdy nebo se uplne sekne a dal nic neda se nic delat musim ho natvrdo vypnout. Dekuji za radu.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Máš OFW nebo CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vedry06 Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 OFW mam začlo to dělat až ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 zkus dát nějakou možnost z Recovery menu v nejhoršim případě format HDD pokud ani ten nepomůže tak servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 To dělá i kámošovi, má vyviklaný jedno USB a když s tím zaštěrchá tak má od toho chvíli klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vedry06
Ahoj mám dotaz kdyz vyjizdim z jakekoliv hry a dam znameni PS BUTTON 3 a Quit game tak se mi zhasne obrazovka a zacnou problikavat jen hvezdy nebo se uplne sekne a dal nic neda se nic delat musim ho natvrdo vypnout. Dekuji za radu.:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.