eXtrim Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Zdravim mate uz nekdo odzkouseny nejake hry na 6.39 PRO-B8 Light Custom Firmware? Protoze mi 99% her stazenych jak cso tak iso nejede.dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 jedou,nestahujes to blbe? rozbalujes iso? popis to vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXtrim Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Pojd PM... nebo icq... tak mozna vim kde bude vada asi FAKE karta mam 16GB ale necte to nic Co je tam nad 2GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 hele,máš vůbec nahozenej Pro ? Neni napevno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXtrim Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 vis co ti reknu vubec nevim :-D ja s tim nepracuju ani nejsem zadny expert jsem jen uzivatel az budes mit cas psal sem ti na icq tak se ozvi mozna mi pomuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXtrim Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Myslis ze muze byt neco s PSP ze by cetlo jen 2GB s karty a nebo je to fake karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.