Chico Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ahoj, takže chtěl bych se na něco zeptat :)). Chci mít u svého xbox 360 klávesnici a myš na hraní her. Takže se chci zeptat jestli je potřeba k tomu toto: . A jestli jo kde se to dá sehnat?Děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Je to naho*no, má to pomalou odezvu a lidi si tady stěžovaly že nemůžou sehnat myš kterou by to bralo. Jinak seženeš to třeba tady http://www.playcentrum.cz/xfps-live-xbox-360-802201.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 mě jede PS/2 myš i klavesnice!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Takhle hrajou noobové. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Stejně je to k hovnu... na FPSka a strategie je komp a klávesnice s myší... na ostatní konzole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Takhle hrajou noobové. :? Tak já live nehraju stejnak mám ban :D jen mi vyhořel komp a nechce se mi učit s joystickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibrand Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Já bych na to taky kašlal. Klávesnici a myš nech u kompa a u konzolí používej gamepad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Nahodou je to super vecička diky ni muzu pouzit voant GT5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Nahodou je to super vecička diky ni muzu pouzit voant GT5 :D A osobně jsi to zkoušel? Podle mě totiž bude odezva rapidně nižší a utrpí i přesnost ovládání. Pokud by ses podělil o osobní zkušenost, budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Jo deto ale sla mi 1 z 10 mysi ps/2 jj odezva neni tak rychla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 No zrovna klávesnici u xboxu nepotřebuju a navíc se na tom zařízení dají nastavit klávesy jen na hraní. Myš je podle mě taky zbytečná, protože na joypadu se hraje dobře a ani fps nejsou zas takový problém. Nicméně spíš než tenhle XFPS by mě zajímala myš Scorch, která je dělaná přímo k xboxu a tedy by neměla mít problémy s odezvou. I když si to nehodlám koupit, zajímaly by mě zkušenosti s tímto produktem, zkoušeli jste to někdo ? http://www.youtube.com/watch?v=_s9N5hZpmUI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chico
Ahoj,
takže chtěl bych se na něco zeptat :)). Chci mít u svého xbox 360 klávesnici a myš na hraní her. Takže se chci zeptat jestli je potřeba k tomu toto:
Děkuji za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.