MatesW Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Dobrý den můžete mi prosím poradit, co může být s NDS, když jej zkouším zaponout a pouze bíle problikně spodní obrazovka? Baterii jsem koupil novou ale nepomohlo to. Jsem s NDS začátečník, tak mne prosím nekamenujte!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 neviem...ak to neni baterkou tak moze byt vadna zakladna doska...typ padom servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtee Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Ještě ho zkus zapnout, když je v nabíječce, a kdyžtak ještě po chvíli, až se vzpamatuje (jestli je to teda varianta vypráskaná baterka). Mimochodem se mi povedlo párkrát vybít baterku úplně do mrtě (zapomněl jsem ho skoro vybitý přes noc a den na standby:)) a pak to nestartovalo ani v nabíječce, potřebovalo to tak 5 minut, než se chytlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MatesW
Dobrý den
můžete mi prosím poradit, co může být s NDS, když jej zkouším zaponout a pouze bíle problikně spodní obrazovka? Baterii jsem koupil novou ale nepomohlo to.
Jsem s NDS začátečník, tak mne prosím nekamenujte!:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.