Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 250 GB HDD ne slim


squier

Otázka

Zdravím, koupil jsem na aukru XBOX 250 GB HDD na starý X360 (ne slim) - disk je nový normálně se zárukou. Ve hře TOP SPIN 4 (po instalaci na hdd a hraní z hdd) se hra při vyhrání, nebo prohrání míčku škubne a to někdy i na 0,5-1 s. Dělá to pravidelně při každém míčku. Zkoušel jsem i u známého, tomu to s mým diskem dělá stejně. Mám i menší disk 20 GB, na tom jde hra plynule a i při hraní z DVD jde hra plynule. Disk mám jen chvíli, takže jsem zkoušel jen pár her a v ostatních se zatím škubání neprojevilo. Myslíte, že to mohlo být pomalým diskem, že nestíhá dočítat? A je možné aby tam byl nějaký pomalý disk a nebo je disk vadný, jak to zjistit. Děkuji za každou radu.

P.s. Samozřejmě jsem zkoušel formátovat disk, přeinstalovat hru a pořád stejné. Jsou možnosti přehazovat disk, nebo hrát jen z DVD, ale od toho jsem si koupil nový disk. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Takový malý postřeh. Pokud máš originální disk, má stříbrný rámeček okolo a na vrchním stříbrném štítku nápis 250GB HDD. Občas se někde objeví neoriginální disk, což je čínské pouzdro, které nemá stříbrný lem a na vrchním štítku je pouze nápis HDD, bez udané kapacity. Tento obal má uvnitř disk, který má přehraný firmware (zkopírovaný z originálního MS disku) a nemusí být zřejmě tak "dobrý" jako ten originální.

Já tento neoriginální disk mám a zatím jsem žádný problém neměl. Pravda hru Top Spin jsem nehrál, ani o tom neuvažuji, není to můj žánr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To co píšeš asi není určující originalitou HDD . Mám 120 GB HDD šedý se stříbrným lemem a nahoře také má jen HDD bez udání kapacity . Na štítku jsou všechny znaky a plomba MS . Takže stejně nevím jestli je a nebo není origo MS . Nepovažuji to ale za důležité - hlavně že funguje bez problémů .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ještě další znak by mělo být silikonové těsnění kolem konektoru. Originální disk by ho měl mít úplně čirý a neoriginální zahnědlý. Někde jsem nedávno viděl srovnání, ale nemůžu už najít tu stránku. Plomby Microsoft jsou stejné jako u originálu. Jinak souhlasím s tebou, že nepovažuji za důležité jestli je originální nebo ne, ale je možné že to v některých případech může způsobovat právě tohle. Chtěl jsem jenom napsat postřeh, který jsem vyčetl na internetu.

Disk může mít také hůře čitelný některý sektor a při jeho čtení to způsobí takovýto zásek ve hře. Zkusil bych taky instalaci hry na flash disk, nebo externí HDD, jestli bude problém přetrvávat, nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu