Farman Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Ahoj, CHtěl bych poprost o radu.Začal jsem přeinstalovávat notebook R500 a při instalaci mi to vyhodilo chybu a napsalo to něco o tom,že je málo místa na disku.Zkoušel jsem to 4x a pokaždé to stejné.Zkusil jsem vzít normální windows XP instalačku,začalo to načítat a vždy to hodí modrou obrazovku s chybou.Poradte co to může být. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Tak asi bude málo místa na disku, ne? Zkus ho jinak přerozdělit. To je samé "napsalo to něco o tom", " modrou obrazovku s chybou",... vskutku relevantní informace. Zkus být konkrétní a pak se možná dočkáš pořádné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 a víc info nemáš? když málo diska na disku tak asi něco vymaž a taky to vymaž z koše, PS:jinak sem se zatim nenaučil cucat z prstu..:-) E: Pozdě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.