mazzymazzy Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Dostal se mi do rukou PSP 2004 /C7 dle fseho havaroval pri flesovani nema nekdo v brne pandora baterku a magic memory card ? No spis hlavne tu baterku ! a nebo nespavil by to za nejaky maly peniz ? pokud ano napiste na janmazalek@seznam.cz Popřípade funkcniho PSP s PSP tool kde se da bat vytvorit resp.upravit EPROM baterky na Servisni. Jak jsem zjistil preruseni kontaktu nestaci :( Mam 3004 a tam mi to nejde rve to ze to chce FW 5.03 a ja mam 6.20-PRO-8B :) PS : Pokud ne brno tak klidne i okoli dojedu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzymazzy Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Dostal se mi do rukou PSP 2004 /C7 dle fseho havaroval pri flesovani nema nekdo v brne pandora baterku a magic memory card ? No spis hlavne tu baterku ! a nebo nespavil by to za nejaky maly peniz ? pokud ano napiste na janmazalek@seznam.czPopřípade funkcniho PSP s PSP tool kde se da bat vytvorit resp.upravit EPROM baterky na Servisni. Jak jsem zjistil preruseni kontaktu nestaci :( Mam 3004 a tam mi to nejde rve to ze to chce FW 5.03 a ja mam 6.20-PRO-8B :) PS : Pokud ne brno tak klidne i okoli dojedu :) Tak světe div se psp 2004 oziveno pomoci Hacku/CFW pro PSP 3004 pouzityho na PSP 1000 a pomoci nej vtvorena Pandora a MMS :) a oziveno 2004 :) a zabaveno manzelkou prej kcemu mi budou dva ? A vysledek ? na vsech trech PSP 1000,2004 a 3004 CFW 6.20 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denina Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Když jsi tak šikovný neuměl bys unbricknout i moje psp 2004, které jsem jako naprostý laik koupila synovi a je flashnuté a taky se bricklo? Prosím,prosím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.