DavelusKim Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Ahojte,nevíte náhodou někdo nějaký generátor toho kodu k potřebné instalaci AC II?? Slyšel jsem že prej se to dá nainstalovat tak že se odpojíte od internetu? ale nějak jsem to nepochopil ? :( pomože mi někdo neříkejte že mám hledat na googlu hledal jsem to všude! stahoval milion torrentu s tim generatorem + navodem atd nefunguje x(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 stahni si verzi od skidrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 a kde ji mám stáhnout? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 no už ji stahuji ale co s ní pak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 1.používej EDIT 2.řiď se návodem co k tomu bývá většinou pod názvem: čtimně.txt nebo readme.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 "Slyšel jsem že prej se to dá nainstalovat tak že se odpojíte od internetu? Ale nějak jsem to nepochopil ?" :lol: Opravdu hodně k nepochopení :D Já když jsem hrál AC II tak jsem hrál jedině bez připojení k internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Verzi od grupy SKiDROW můžete hrát s připojeným internetem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 SKIDROW je na tuhle hru nejlepšé jak ti tu už všichni psali, neměl jsem s ní problém ,připojenej k netu sem byl a hru jsem s netem dohrál, takže naprosto bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.