Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s nVidia GeForce GT555M ?

Cool.Majkl

Otázka

Zdar.

Dva dny zpátky sem koupil notebook Lenovo IdeaPad Y570 (link) s grafickou kartou GT555M. Mám tu ale problém. Hrál sem Mafii II a při jízdě autem se hra poměrně dost viditelně laguje. Když sem to zkoušel teď tak se dokonce špatně načítaly textury. Zkoušel jsem přeinstalovat drivery, dát hru na nejmenší možné detaily a nic nepomohlo. Podle stránky notebookcheck by měla moje karta zvládnout nejvyšší detaily mafie s 27 FPS a s minimálními 73 FPS. Je problém s grafikou nebo se hrou ? Můžu udělat něco víc pro optimalizování výkonu grafiky ? Díky za odpovědi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pouzivas origo? mas patche? (pokud jsou), taky mit nahozenej DX apod.

---

pokud ne zkus bud jinou instalaci, nebo nahodit nejnovejsi patch

----

pokud jsi oboje zkousel, tak by melo jit v ovladacich nastavit vykon, a narvat tomu jak se ma karta chovat vuci AA apod. jestli si ho ma vynutit atd. (bohuzel ti u nvidie, nereknu kde - uz pomerne dlouho jsem nevidel ovladace od nvidie u sebe v pc :? ) coz muze mit za nasledek propad vykonu...

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám originálku. Ostatní hry mi jedou poměrně dost v pohodě. Zkusim se podívat po patchích a po nastavení, ale jelikož mám ji mám na steamu, tak myslim že si stahuje všechny updaty sám. Podívám se potom nastavení. Díky za rychlé odpovědi ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
No driver sem nainstaloval ten nejaktuálnější.

ne vzdy plati nejkatualnejsi = nejlepsi, ja osobne mohu rici ze vyuzivam u grafiky z CD protoze novejsi drivery, vzdy neco rozesrali :? (s 6850 a mam 11.5)

popr. stahni nejnovejsi drivery od vyrobce, coz jak si psal nejspis pomohlo :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám tam 5,4 disk. Hele řeknu to asi takhle.

Dead Space 2 - Naprosto bez problémů (na max.)

L4D 2 - Naprosto bez problémů (na max.)

F1 2010 - Bez sebevětších problémů

Shift 2 - Dost se seká

FlatOut Ultimate Carnage - Naprosto bez problémů (na max.)

Nic jinýho sem zatim nezkoušel.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu