Humr Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 zdarec už to někdo hrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Radši ani ne :D stačí vidět gamplay a už vidim že by byla škoda DVD... http://www.youtube.com/watch?v=2orwLTcUk9o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ono to ma byt zamerene na bezhlave strileni a koseni nepratel v co-op. To je videt na gameplayi, jinak hru si kupovat nebudu. Ale je to jedna z takovych jinacich her. Mozna bych si ji koupil, kdyby se nasli dalsi lidi, se kterymi by se to dalo hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 fajn arcade style,neco jako stara contra,lost planet...na odreagovani je to fajn.dneska urcite vyzkousim.Snad to bude mit aspon trosku slusny singleplayer a poradnej chaos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Hrál jsem jedničku,prostě střílení střílení a nic jiného ,vtý době moc her na x nebylo tak jsem to hrál jinak bych se na to asi vykašlal , možná tohle vyzkoušim jen abych si připomněl ty začátky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 No cekal jsem aspon nejaky pribeh,originalka mi mela mit cenu tak 3stovek.Nekdo by dokazal dat domu 2/10 ,ja bych dal 6-7/10 ,drzet to neustale pod palbou docela bavi.To je asi jediny plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.