Elypsa Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2011 Zdravíčko. Využiji to tu jako menší seznamku :) Hledám někoho kdo zahraje-dohraje tyto hry jak jsem psal. Samozrejme nejvyssi obtiznost-u Conviction to neni problem ale ostatni bude hold mensi progres chvilkama. Proto hledam nekoho doopravdy schopneho co uz neco zahral :) Co se dalsich ach tyce, tak co pujde a budem chtit tak muzem udelat. No piste bud tady nebo rovnou xbox live: ElypsaCz Co se HAlo odst tyce jeste dodam ze by jsme mohli dodelat i Firefight achs. co se casu tyce, domluvime se.. Mikrofon vyhodou, az bych rekl ze u convictionu asi i trochu dulezity fakt, ale pokud treba v halo nebude nic se nestane.. BTW cim vic tim lip, Halo klidne muzem dat ve 4 a mame to i za jeden vecer hotove Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat
Ondrej120 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2011 Čau Mám všechny 3 hry takže můžem klidně zahrát. Můj GT je v podpisu tak si mě přidej. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.