Elypsa Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Zdravíčko. Využiji to tu jako menší seznamku :) Hledám někoho kdo zahraje-dohraje tyto hry jak jsem psal. Samozrejme nejvyssi obtiznost-u Conviction to neni problem ale ostatni bude hold mensi progres chvilkama. Proto hledam nekoho doopravdy schopneho co uz neco zahral :) Co se dalsich ach tyce, tak co pujde a budem chtit tak muzem udelat. No piste bud tady nebo rovnou xbox live: ElypsaCz Co se HAlo odst tyce jeste dodam ze by jsme mohli dodelat i Firefight achs. co se casu tyce, domluvime se.. Mikrofon vyhodou, az bych rekl ze u convictionu asi i trochu dulezity fakt, ale pokud treba v halo nebude nic se nestane.. BTW cim vic tim lip, Halo klidne muzem dat ve 4 a mame to i za jeden vecer hotove Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Čau Mám všechny 3 hry takže můžem klidně zahrát. Můj GT je v podpisu tak si mě přidej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.